KÉSZLET INFORMÁCIÓ

Az itt elküldött lekérdezés NEM MINŐSÜL MEGRENDELÉSNEK. Megrendelést kizárólag a webáruházon keresztül ,illetve e-mailben és telefonon fogadunk.
A webáruházban folyamatos valós idejű készlet kijelzés van, a raktáron lévő (Zöld) termékek raktáron vannak, így a webáruház ezen funkcióját (Készlet lekérdezés) kizárólag azon termékek esetében használjuk melyeknél az szerepel, hogy "rendelésre" (Narancsárga).

Az alábbiakban meg kell adnod a neved, illetve az E-mail címed mivel ide fogjuk küldeni a választ. A válaszban található információk a pillanatnyi, azaz az E-mail elküldésekor aktuális adatokat tükrözik. Munkaidőn belül a kérés elküldésétől számítva, maximum 60 percen belül megkapod cégünk egyik munkatársától a választ. A nyitvatartási időn kívül beérkező megkeresésekre csak a következő munkanap reggelén kapod majd meg a választ.

A lejjebb található sorokban a termékek PONTOS cikkszámát kell megadnod, hiszen csak így garantálható a pontos válasz is. Alaphelyzetben a termékek cikkszámát a terméklistázásnál, vagy a terméklapban tudod megtekinteni. Egy Polini Sport hengerszett esetén például a cikkszám így néz ki: P166.0083. Amennyiben olyan termékről szeretnél érdeklodni, melynek többféle változata is létezik, pl: egy Vicma DownHill kormány, akkor a megfelelő színű változat cikkszámát kell elküldened nekünk. Az opciók cikkszámát szintén az elobb leírt helyeken van lehetőséged megtekinteni. Amennyiben további kérdésetek van, úgy nyugodtan keressetek minket, készséggel állunk rendelkezésetekre.


Személyes adatok
Név*
E-mail*

Cikkszámok
Cikkszám #1*
Cikkszám #2
Cikkszám #3
Cikkszám #4
Cikkszám #5
Cikkszám #6

RAKTÁRKÉSZLET INFORMÁCIÓ - A fenti űrlap elküldése NEM MINŐSÜL MEGRENDELÉSNEK, így teljesítés sem történik a beérkezést követően!

NEM MEGRENDELÉS!
HA MEGRENDELÉST SZERETNE LEADNI, ÚGY KÉRJÜK:
1.REGISZTRÁLJON
2.JELENTKEZZEN BE
3.TEGYE KOSÁRBA A TERMÉKE(KE)T
4.KÜLDJE EL A MEGRENDELÉST.